Col·labora amb el seu futur

Molts més joves amb una vida difícil necessiten el teu suport AVUi per a que les dificultats socio econòmiques no els impedeixin contruir-se el seu futur. Els ajudes?

Gràcies al suport dels nostres socis i sòcies, ells i elles poden escollir el seu futur.

Hanae

Amb 15 anys la Hanae va haver d'escapar de casa perquè patia maltractaments per part del seu padrastre. Després de passar per diverses residències de menors i múltiples peripècies, avui la Hanae és feliç: viu amb la seva parella i la seva filla de dos anys, treballant com a dependenta a una botiga de moda. El pròxim pas, aprendre tot el necessari per tal d'obrir la seva pròpia botiga, el seu somni.

Xavi

Amb 16 anys, el Xavi va deixar l'ESO a mitges per treballar com a peó, ja que a casa seva necessitaven diners. Avui té 20 anys i es troba sense feina ni estudis, s'està traient l'ESO per obrir-se de nou les portes al mercat laboral i acaba de finalitzar un curs d'atenció al client que li ha permès fer pràctiques i millorar el seu currículum.

Carmen

La Carmen té 17 anys i en poc més de dos anys ha passat de suspendre totes les assignatures i voler deixar l'ESO per problemes familiars i econòmics, a ser la primera de la classe del Grau Mitjà que està estudiant i, gràcies a això, aconseguir una beca que li ha permès fer pràctiques a Itàlia. El pròxim pas, accedir al Grau Superior en Integració Social i estudiar la carrera d'Educació Social.

Oana

L'Oana va néixer a Romania, però va arribar a Barcelona amb 7 anys juntament amb els seus pares i set dels seus nou germans. No ha tingut una vida fàcil, però tot i les dificultats, avui l'Oana, que ja té 17 anys, s'està preparant per a aprovar l'ESO a distància, perquè ha de treballar. Quiere estudiar un Grau Mitjà d'Estètica.